top of page

Jeg har aldri sovet så godt - og våknet så frisk!

Sov deg frisk på Vivitex overmadrass med Nexus, karbon og magneter!

 

Den perfekte løsningen for restitusjon og hvile. Reparér kroppen mens du sover eller hviler, eller før og etter aktivitet. Du vil oppleve en bedre og rolig søvn og vil våkne opp og føle deg "som ny". Les mer og bestill Vivitex overmadrass her.

 

 

Jeg nesten skvatt, da jeg oppdaget hvor normalt jeg gikk.

 

"Fra jeg var lita har jeg hatt mye problemer med vond rygg. De siste årene har jeg hatt to skiveprolapsoperasjoner. Jeg har også hatt vondt i leddene, særlig knærne. Dette har ført til at jeg har gruet meg for å gå på nattens toalett-besøk, grunnet smertene i knærne de første stegene. Hele kroppen har vært stokk stiv og jeg har beveget meg som en krokete olding de første stegene. Når jeg har våknet om morgenen har jeg følt meg sliten, svimmel og susete i hodet.

 

Vivitex-forhandler Ann Helen Rasmussen målte at senga lå på en kraftig vannåre. Jeg kjøpte derfor en Vivitex karbonmadrass. Da jeg våknet første natten på madrassen og skulle på toalettet, reiste jeg meg rett opp uten å tenke over det og gikk uten smerter. Jeg nesten skvatt, da jeg oppdaget hvor normalt jeg gikk. Jeg opplevde også at det var helt annerledes å våkne på morgenen. Jeg følte meg uthvilt, rolig og klar for en ny dag. Dessuten hadde drømmene endret karakter fra å være kaotiske, til å være rolige.

 

Jeg har nå sovet på madrassen i over ett år. Jeg er fremdeles myk og smertefri i leddene, samt uthvilt når jeg våkner." Les mer her

 

Inger Helene Nøkleholm

 

 

Inger_Helene_Nøkleholm.jpg
bottom of page