top of page

Ull sittepute dobbel og enkel

Julegavetips:

Dobbel sittepute kr. 460,-

Enkel sittepute kr. 230,-

Karbon sittepute kr. 360,-

 

God og varm ullpute som kan brukes hjemme i godstolen, på ski tur,i båten, på hytta, i bilen eller i barnevognen. Sitter du på ull sitter du godt og varmt og er beskyttet mot kulde.

Meldingen er sendt!

Ull:

Ull puster, tar til seg fuktighet og gir kroppen en jevn og god temperatur.Ved stive muskler, smerter i kroppen, influensa eller urolig søvn gir ull kroppen riktig varme. Reumatikere har stor nytte av ull fordi muskulatur har lett for å stivne ved skifte av varme, kulde og fuktighet. Den jevne varmen fra ulla, gjør kroppen mykere.Sitt på varm ullpute for å unngå blærekatar.

Ull tar opp ca 30-40 % fuktighet av sin egen vekt- uten å virke fuktig!

Ull kan strekkes ca 70 % av sin egen lengde- uten å miste fasong!

Ull fiber kan sammenlignes med menneske hår og 80 % av fibere består av luft!

Karbon:

Karbon beskytter våre indre organer mot elektromagnetisk stråling. Det kommer fra jordstråling, stråling fra kryssende vannårer og elektriske produkter som vi omgir oss med. Spesielt stråling fra lysstoffrør, mobil, TV og PC. Sannsynligvis er PC det produktet som

avgir mest stråling og som er nærmest kroppen vår til enhver tid i tillegg til mobil. Spesielt barn og unge er utsatt for mye stråling, fordi de sitter med PC i fanget, eller nær kroppen i mange timer daglig og helst med mobil i lomma. Karbon pute er å anbefale under PC når den brukes nær kroppen. For de som sover på vannåre kan det gi dårlig søvn, smerter i muskulatur, vondt i hodet, sliten og uopplagt og lite energi. Oftere toalettet besøk på natten er også vanlig.

Karbon er utviklet av NASA i USA. NASA har i flere tiår benyttet karbon til å beskytte astronauter mot stråling.

Industrien har også tatt i bruk Karbon til forskjellige formål.

  • Wix Facebook page

Besøk oss på Facebook

Se hva andre liker og se våre nyheter.
Kom og lik, del og kommenter!

 

bottom of page