top of page

01

02

03

04

05

Ofte stilte spørsmål

 

Her finner du en oversikt over noen av de mest vanlige spørsmålene vi får inn fra kunder. Håper du finner svar på ditt spørsmål. Hvis ikke kan du sende ditt spørsmål inn til oss, så skal vi svare deg så raskt vi kan.

 

Bruk "Kontakt oss"-knappen. Du finner kontaktskjema nederst på Kontakt oss-siden.

Avtar virkningen av Vivitex over tid?

Nei. Nexus-fiberet er kapslet inn i polyester og vevd inn i materialet. 

 

Avtar virkningen ved vask?

Nei. Produktene kan vaskes normalt på 30-40 grader C. Ikke bruk skyllemiddel.

 

Er infrarød stråling farlig?

Nei. Fra et menneskelig perspektiv er infrarøde stråler de mest "naturlige" av alle typer stråling, og er en del av solens livgivende stråler. Infrarøde stråler blir kontinuerlig avgitt og absorbert av alt liv på jorden. Infraråde stråler avgis fra alt materiale som blir oppvarmet.

 

Hva hjelper Vivitex for?

Klinisk erfaring viser at bruk av Vivitex-produkter er gunstig for blodsirkulasjonen, blodtrykk og oksygentilførsel til muskler og hjerne. Det virker hemmende på betennelsesprosesser og reduserer nivået av melkesyre i kroppen. For personer med muskel- og leddsmerter vil bruk av klær, bandasjer og sengetøy basert på Nexus, gi mindre smerter og bedre søvn. For de med artrose og revmatiske lidelser og som av medisinske grunner ikke kan bruke NSAID-medikamenter, vil behandling med og bruk av slike produkter gi god lindring og bedring.

 

Har Vivitex noen bivirkninger?

Et produkt med så sterke biologiske virkninger kan ha noen potensielle negative sider. Det er spesielt noen tilfeller som er beskrevet og som en må være oppmerksom på:

  • Økt fare for blødning; fordi Nexus øker blodsirkulasjonen og reduserer blodets viskositet (blir mer tyntflytende).

  • Hyperthyreoidisme (overaktivitet i skjoldbruskkjertelen); fordi Nexus øker energiomsetningen i kroppen.

  • Overmedisinering; fordi Nexus fører til en god utveksling av substanser gjennom celleveggen som øker effekten av medikamenter. En kan derfor oppnå samme virkning med mindre doser.

  • Lavt blodtrykk; fordi en utviding av blodårene kan føre til blodtrykksfall med svimmelhet og hodepine som følge (samme som for stråling med IR-A). Ved slike tilfeller bør behandling skje i samråd med lege.

 

Hvor raskt virker Vivitex?

Ved akutte skader, kramper, brannskader, betennelser og sår etter kirurgiske inngrep o.l., kommer virkningen innen noen minutter. Ved kroniske smerter/lidelser kan det ta flere dager og noen ganger uker.

 

Blir jeg helt frisk?

Når man opplever at problemet forsvinner betyr det at brukerne selv opplever at plagene er blitt borte. Det betyr ikke nødvendigvis at sykdommen er kurert i medisinsk forstand. Fiberet kan for eksempel ikke endre cellenes gener. Derfor kan ikke arvelige sykdommer helbredes helt. Likevel opplever mange at de merkbare plagene av sykdommen lindres eller opphører.

 

Hvor ofte må jeg bruke Vivitex?

Ved smerter og betennelser brukes Vivitex daglig. Etter en til to uker kan produktet også benyttes om natten. Tas på dersom plagene kommer tilbake. Bruk; før, under og etter aktivitet, reiser og om natten. Tas av ved urolig søvn. Ved kroniske lidelser; kontinuerlig (dag og natt). Behandlingstid: minimum 2 uker.

 

Kan jeg slutte å bruke smertestillende?

Med Vivitex behandles årsaken til smerten. Kroppens immunforsvar aktiveres inntil 8 ganger mer enn noen annen behandlingsform. Behandling med Vivitex krever som oftest noe lengre tid enn med smertestillende preparater.

 

Kan jeg slutte å bruke betennelsesdempende?

Ved bruk av Vivitex dempes/fjernes betennelser og smerter. Dette skjer ved at fiberet øker konsentrasjonen av kalsiumioner i cellemembranen, produserer aktivt oksygen pga. inntil ti ganger hurtigere transport av oksygen gjennom cellemembranen, deler opp vannansamlinger (bryter opp sammenklumpingene av vannmolekyler i klynger) og bidrar til avgiftning av blodet. Behov for bruk av betennelsesdempende medikamenter i tillegg til Vivitex må vurderes av den enkelte og i samråd med lege.

 

Kan jeg bruke Vivitex etter operasjon?

Data som er samlet inn viser en statistisk betydelig forskjell mellom to testgrupper i løpet av rehabiliteringsperioden etter en kneoperasjon. Pasienter i Vivitex-gruppen viser en raskere "normalisering" i det opererte benet gjennom en forbedring av vevendringer og oksygentilførsel. Vivitex-produktene defineres i rapportene publisert av Minerva, som medisinske. Vi har hentet dokumentasjon/publikasjonene på Minervas hjemmeside der Nexus (Vivitex) defineres som HIGH TECNOLOGY MEDICAL SYSTEMS. Produktene vil få stor betydning for framtidens etterbehandling ved bl.a. kirurgiske inngrep. Publikasjonene er allmennyttige. Et utdrag fra rapportene kan være tilgjengeglige på forespørsel.

 

Kan jeg bruke Vivitex under graviditet?

Det er ingen fare for hverken barn eller mor. Det styrker barn og mor.

 

Hva sier andre brukere om Vivitex?

Vivitex brukes av over 50 000 personer i Norge (siden 2004). De aller fleste er meget fornøyde og anbefaler produktene til sin familie, venner og kollegaer. Les om våre kunders erfaringer her.

 

Finnes det dokumentasjon og tester?

Ja, det finnes mye dokumentasjon fra en rekke tester i Italia, hvor Vivitex-produktene produseres. Et utdrag fra rapportene kan være tilgjengelige på forespørsel.

bottom of page